våra ledare

allround-passen

Gymnastik är för mig ett relativt nytt intresse. Träning har alltid varit en stor del av mitt liv men tidigare har jag främst ägnat mig åt bollsport. Fysisk aktivitet och hälsa ligger mig varmt om hjärtat och jag är nyligen utbildad Hälsopedagog från GIH. Min förhoppning är att jag genom mina pass kan sprida rörelseglädje.

eva hugosson

powerfit allround, ONSDAGAR

Jag har tidigare tränat och tävlat i artistisk gymnastik och tycker numera det är grymt kul att förmedla gymnastikträning till andra. När jag inte gör det åker jag skidor, yogar eller badar i havet. Kommer du på mina pass kan du förvänta dig tempo och mycket energi!

Karin Wallin

powerfit allround, måndagar

Jag har ägnat mig åt en lång rad idrotter under mitt liv men gymnastiken är den mest meningsskapande. I varje pass prövas balans, styrka och rörlighet till det yttersta. Det dagliga nötande är lite en lektion i hur livet ska levas. Längs träningsvägen uppstår glädje och mening i varje steg mot målet långt där borta.

Karl Hultén

powerfit allround, fredagar

Har tränat och tävlat både AG och Trupp och hängt i gymnastikhallen hela livet. Tycker det är väldigt roligt att köra gymnastik med vuxna, Powerfit är verkligen ett bevis på att alla kan gympa och att det aldrig är för sent att börja. Jag håller främst Allroundpass och försöker alltid se till så passen blir en bra mix av allt – styrka, rörlighet, puls, spänst och smidighet. Är marknadsprojektedare om dagarna och kreativ på fritiden. Spelar tennis och dansar samba mellan gympapassen.

my dalenbäck

powerfit allround, måndagar

Arbetar som arkitekt och har tränat PF i drygt fem år. Har tidigare mest tränat bollsporter och löpning men kände att jag behövde bli smidigare och mer funktionellt stark. Älskar utförsåkning och god mat.

måns rydberg

powerfit allround, fredagar

Jag har tränat Powerfit sedan 2015 och fungerar som Powerfit-ledare sedan 2019. Jag leder även en grupp unga ”multigymnaster” inom HG vilket är superkul och tvingar mig själv att utvecklas och prova nya saker. Jag gillar träning i olika former men har tidigare mest sysslat med racketsporter (badminton, squash och bordtennis) och styrketräning. Gymnastik var nytt för mig när jag började med Powerfit men har sedan dess blivit ett starkt intresse. Till vardags arbetar jag med film- och webbproduktioner.

petter stahre

powerfit allround, fredagar

Jag började med gymnastik i vuxen ålder efter att ha provat på ett flertal olika sporter och insåg snabbt hur komplett denna otroligt roliga idrott är. Med dess unika blandning av funktionell rörlighet och styrka som dessutom är helt överförbar till vardagslivet är jag övertygad om att vi alla inte bara kan behålla en kropp vi kan känna oss bekväma i långt upp i åldern men också slippa alla de skador och begränsningar som annars så lätt kryper på. Dessutom får vi här chansen att prova på sånt som av många anses som ”övermänskligt” och nämnde jag hur fantastiskt roligt det är?

Stefan Maloletkin

chefstränare och powerfit allround, ONSDAGAR

bas-passen

Jag började i HG som ledare i en nystartad KVAG grupp och fortsatte sedan i föreningen som truppledare, styrelseledamot och GFF tränare. Gymnastik har varit en del av mitt liv i nästan 35 år, som gymnast, ledare och förälder. Tycker fortfarande att det är otroligt roligt och givande att se barn, ungdomar och vuxna våga pröva och klara nya övningar oavsett nivå. Brinner kanske mest för de som ”sent” kommer på att de vill prova gymnastik.

Anna Malmgren

Powerfit Bas, tisdagar

Jag tränade själv truppgymnastik som barn och började som tränare för dryga tretton år sedan. Har under mina år som tränare haft alltifrån Bamsegympa till Powerfit och nybörjare till elit. Jag tycker att det är jätteroligt att på ett glatt och lekfullt sätt coacha barn, ungdomar och vuxna på olika nivåer och med olika mål.  På PF Trupp tränar vi på allt från ljushopp till full-half och min förhoppning är att ständigt utmana och peppa deltagarna så att de får möjlighet att utvecklas och nå sina mål – oavsett vad dessa kan vara!

Tova Steiner

powerfit trupp, lördagar

pt- och trupp-passen

I used to be a professional gymnast and a member of the National Team Belarus. I have been a trainer for 5 years and worked with both men and women. I am passionate about life in general and different kinds of sports.

I am learning Swedish 🙂

Dzmitry Kruk

powerfit PT, tisdagar + torsdagar

Började med gymnastiken så fort jag föddes, det finns en jättefin bild på mig när min mor och far håller ett gympa pass med Kents gubbar och käringar med mig i mitten. Började med AG gymnastiken, sedan vart det Trupp gymnastik, Trampolin och Thaiboxning. Gymnastiken har alltid varit med mig oberoende om jag kört andra sporter eller bara vanlig kondis eller styrketräning på gym.

Patrik Sköld

powerfit PT + TRUPP, lördagar

Jag har växt upp med gymnastiken i fokus och tävlat för landslaget i flertal mästerskap, bland annat EM, SM och NM. Att sätta nya mål som man jobbar mot bestämt och strukturerat är det bästa jag vet, både i livet och träningen

Prince Mayiza

powerfit PT + trupp, lördagar

Jag heter Henrik Schröder och är tidigare SM medaljör samt landslagsgymnast i artistisk gymnastik. Just nu studerar jag på Handelshögskolan i Stockholm kombinerat med att vara Powerfitinstruktör. Jag gillar allt typ av träning och särskilt kul är det att få dela glädje med andra som delar min passion för träning. Som Powerfitinstruktör är mitt mål att få dig klara av övningar som du inte trodde vara möjliga.

Henrik Schröder

powerfit PT TORSDAGAR + LÖRDAGAR