våra pass

Powerfit Allround

Ett allsidigt pass på 60-90 minuter där fokus ligger på styrka, rörlighet och teknik. Träningen har sin grund i artistisk gymnastik, AG. Basen är träning i cirkelform, där deltagarna växlar mellan olika stationer under 2 eller 3 varv, kombinerat med olika teman inom AG.

Dessförinnan har vi hunnit med en uppvärmning/preparation för att komma igång i leder och muskler. De flesta pass avslutas med gemensam stretch.

Övningarna kan genomföras med olika svårighetsgrader så att alla får rätt utmaning för sin nivå.

Plats: Hammarbyskolan Norra
Tid (60 min): Må 19:15–20:15, On 20:00–21:00, Fr 06:45–07:45

Powerfit BAS

Som namnet antyder är ligger fokus på grundtekniken inom artistisk gymnastik. Det är också ett lugnare pass än t.ex. Allround.

Hur blir man bättre på t.ex. handstående, hjulningar, rondater, handvolter eller en vanlig kullerbytta? 

Det kanske kan låta lite avancerat men faktum är att detta är ett utmärkt instegspass för de som vill prova på under lite lugnare former. Samtidigt är det många som gått Powerfit länge som använder passen för att finslipa tekniken. 

Plats: Hammarbyskolan Norra
Tid (90 min): Ti 19:45–21:15 

Powerfit Trupp

Truppgymnastik för vuxna i en av Sveriges modernaste gymnastikhallar. Hopp, volter, rondater, saltos … på tumblinggolv, airtracks och trampoliner.Ett mycket uppskattat pass som snabbt blir fullbokat. Även om övningarna till stor del kan anpassas för olika nivåer så har du sannolikt mest glädje av passet om du redan gått Allround/Bas-passen ett tag eller tränat gymnastik tidigare. 

Plats: Mälarhöjdens gymnastikhall
Tid: Lö 18–20

Powerfit PT

Teknikpass med möjlighet utveckla sig i mer avancerade moment och övningar i gymnastikredskapen. Du sätter egna mål och får ett personligt träningsupplägg. Färre deltagare per pass.

För att delta på PT-passen bör du först ha provat något av våra andra pass och fått ett OK från någon av ledarna att du även får deltaga på PT-passen. 

Plats: Mälarhöjdens gymnastikhall
Tid (120 min): Ti 19–21, To 19:30–21:30, Lö 15–17